Wij zijn voor de Suringarschool op zoek naar een onderwijsassistent. Lijkt het je leuk om ons team per 1 september 2021 te komen versterken? Neem dan contact met ons op!

Wij verwachten van je dat

• je een voor de functie relevante opleiding hebt gevolgd, MBO4 diploma Onderwijsassistent is een pré;
  • je een open en lerende houding hebt;
  • je doelgericht en planmatig kan werken, doelen kan vertalen naar activiteiten;
  • je een prettige leeromgeving aan kleine groepen van kinderen kan bieden;
  • je onder leiding van de leerkracht een veilig pedagogisch klimaat weet te realiseren in de groep;
  • je aan overige schoolactiviteiten een bijdrage levert dan wel die organiseert;
  • je het identiteitsdocument van de vereniging onderschrijft.

Wij bieden

een omgeving waarin we werken vanuit vertrouwen en er aandacht is voor een ieder als persoon. Net als dat iedere leerling zich gezien moet voelen, geldt dat ook voor de teamleden. We bieden een salaris conform cao PO en er is ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Omvang

0,6 – 1,0 (in overleg)

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer dan door een motivatiebrief + CV te sturen naar bestuur@verenigingsuringar.nl. Wij zoeken actieve christenen die de bijbel als inspiratiebron hebben. Dit is een essentiële voorwaarde, we zien dit dan ook graag terug in je motivatiebrief.

We vertellen je graag meer over onze organisatie en onze vacatures. Neem hiervoor contact op met Iwan Kreuwers, 06 55 81 10 14.