Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor de kleuters die ons team komt versterken.

Wij verwachten van je dat

• je een afgeronde lerarenopleiding basisonderwijs (PABO) hebt;
  • je goede vakinhoudelijke kennis en vaardigheden hebt op zowel didactisch als pedagogisch gebied;
  • je kennis van en ervaring met de methode Speelplezier hebt;
  • je ervaring hebt met het lesgeven in combinatiegroepen;
  • je ervaring hebt met het analyseren en interpreteren van toetsgegevens;
  • je extra ondersteuning kunt geven aan de leerlingen die dat nodig hebben, individueel of in een groep, en onderwijs passend kan maken voor ieder kind;
  • je zorg draagt voor de communicatie met ouders als belangrijk pedagogisch partner;
  • je aan overige schoolactiviteiten een bijdrage levert dan wel die organiseert;
  • je het identiteitsdocument van de vereniging onderschrijft.

Wij bieden je

een omgeving waarin we werken vanuit vertrouwen en er aandacht is voor een ieder als persoon. Net als dat iedere leerling zich gezien moet voelen, geldt dat ook voor de teamleden. We bieden een salaris conform cao PO en er is ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling.

Omvang

0,6 – 1,0 fte (in overleg)

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer dan door een motivatiebrief + CV te sturen naar bestuur@verenigingsuringar.nl. Wij zoeken actieve christenen die de bijbel als inspiratiebron hebben. We zien dit graag terug in je motivatiebrief.

We vertellen je graag meer over onze organisatie en onze vacatures. Neem hiervoor contact op met Iwan Kreuwers, 06 55 81 10 14.